Velashape III – Tratarea celulitei și arderea grăsimii corporale

Dispozitivul VelaShape III, produs de către compania Syneron Israel, este cea mai nouă soluție non-invazivă pentru remodelare corporală. Dispozitivul tratează celulita și aspectul de piele „lăsată”, având și beneficii medicale, prin stimularea circulației sangvine, a drenajului limfatic, a metabolismului celular si a producției de colagen.

Tehnologia VelaShape III combină lumina infraroșie, radiofrecvența bi-polară și vacuumul, care încălzesc țesutul adipos, ţesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen. Acest procedeu stimulează crearea unui colagen mai bun și a elastinei, care duc la reducerea laxității pielii, a excesului de grăsime, al celulitei și îmbunătățește aspectul pielii.

Având la bază aceste tehnologii, tratamentul cu VelaShape este unul dintre puținele care într-adevăr remodelează și reconturează corpul prin ameliorarea celulitei, reduce în circumferință zonele tratate și le fermizează.

VelaShape este folosit pe scară largă la nivel mondial, cu efectuarea a peste 3 milioane de tratamente anual, cu rezultate bune și foarte bune, pacienții fiind mulțumiți și incântați de efectul final (www.velashape.com) .

velashapeiii-3

Sursa: Q Clinic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s