BTL Exilis – reîntinerirea pielii cu ajutorul radiofrecvenței și al ultrasunetelor

BTL Exilis este primul și singurul dispozitiv care combină simultan frecvența radio și ultrasunetele pentru liftingul facial și pentru reîntinerirea pielii feței și a gâtului.

La nivelul feței, în afara apariției liniilor fine de expresie și ale ridurilor, efectele îmbătrânirii se observă prin pierderea volumului facial, dar și prin lăsarea pielii.

Tratamentul facial Exilis utilizează puterea combinată a undelor de radio-frecvență și a ultrasunetelor, aparatul fiind  prevăzut cu un aplicator special pentru față, designul său făcându-l eficient în toate zonele care necesită reîntinerire.

Atât în cazul femeilor, dar și al bărbaților, tratamentul facial Exilis poate fi aplicat în jurul ochilor și al gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului, fiind o procedură confortabilă și fără durere, care nu implică anestezie, nu are efecte secundare și nu necesită timp de recuperar.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecvență centralizate, combinate cu ultrasunete, la adâncimi diferite, care emit o cantitate ideală de căldură în țesut, asigurând rezultate optime.

Sursa: AVRA Institute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s