Siemens Healthineers lansează Mobilett Elara Max X-Ray

Siemens Healthineers lansează un nou sistem mobil de radiografie cu raze X, numit Mobilett Elara Max. Acesta dispune de conectivitate securizată la sistemele informatice ale spitalelor pentru o stocare rapidă și pentru a recupera imaginile capturate, un design care face unitatea mai ușor de curățat, cablajul fiind integrat in unitate, și o ergonomie îmbunătățită pentru ușurința utilizării.

Îmbinările brațului cu raze X au părți poziționate mai aproape una de alta, pentru a restrânge dimensiunile și pentru a reduce toleranțele.

Practic, acesta este un dispozitiv ușor de utilizat, care poate fi integrat în sistemul informatic al clinicii destul de ușor. Siemens Healthineers oferă opțiuni software suplimentare pentru a spori capacitatea sistemului și capacitatea clinicii de a procesa date conexe.

„Când am dezvoltat Mobilett Elara Max, siguranța pacienților a fost de importanță primordială pentru noi”, a declarat Carsten Bertram, șeful produselor X-Ray la Siemens Healthineers, într-o declarație publicată. „Și pentru că protejarea datelor pacienților devine din ce în ce mai importantă, am echipat sistemul cu o tehnologie cuprinzătoare de securitate IT”.

siemens-healthineers-xray

Sursa: MedGadget

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s