Valvă pentru tratarea emfizemului sever

Olympus a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration) pentru sistemul Spiration Valve System, un produs destinat tratării persoanelor care suferă de emfizem sever. Sistemul este folosit pentru a efectua proceduri de reducere a volumului pulmonar bronhoscopic (BLVR), eliminând aerul din porțiunile hiperinflamate ale plămânilor în zone mai sănătoase. La mulți pacienți această intervenție are ca rezultat o respirație mai ușoară și o îmbunătățire considerabilă a calității vieții.

Procedura de implantare este minim invazivă, iar supapa flexibilă poate fi poziționată în căile respiratorii, inclusiv în segmentele lobului superior.

Sistemul are aprobare europeană pentru tratarea scurgerilor de aer și a emfizemului sever eterogen, cu dovezi ale unei ventilații reduse colaterale, cum ar fi fisurile complete.

Olympus-SVS-system

Olympus
Sursa: MedGadget

2 gânduri despre „Valvă pentru tratarea emfizemului sever

  1. Buna ziua dnl doctor am văzut an postarea dv acele valve pentru emfizem pulmonar ,mă numesc Crețu daniel și sânt diagnosticat cu Bronșită Cronică Mixta ( emfizem ) an ambi plămâni dreptul aproape an totalitate stângul aproape și el abia respir mă poate ajuta cu ceva acele valve sa respir mai bine ? Și pentru ce perioada sânt utilizabile și câte se pot baga antrun plaman și la ce spital pot apela ?

  2. Buna ziua ,am mai lăsat un comentariu ieri sau alaltaeri an legătură cu acele valve zephiri an tratarea emfizemului pulmonar și care ar fi an mare prețul acestor dispozitive și unde ce spital se pot introduce ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s