Siemens lanseaza noi scanere RMN și PET/CT

Siemens Healthineers a dezvăluit ediția RT Pro pentru scanerul Biograph Vision PET / CT si MAGNETOM Sola 1.5 Tesla RMN, utilizate în radioterapie. Ambele sisteme sunt concepute special pentru a ajuta la planificarea procedurilor de radioterapie și fiecare prezintă unele îmbunătățiri majore față de dispozitivele anterioare.

Biograph Vision PET / CT RT Pro Edition vine cu un detector nou, care are cele mai mari caracteristici de sensibilitate disponibile și produce rezoluții de imagine mai înalte. Cu un diametru de intrare de 78 cm, acesta permite corpurilor mari să se strecoare și să se scurgă și permite amplasarea diverselor accesorii de poziționare și navigare. Sistemul are o serie de caracteristici dedicate, pentru a scăpa de artefactele de mișcare, atunci când pacientul respiră și pentru a se potrivi cu semnalele PET / CT.

MAGNETOM RT Pro vine cu un nou magnet și o nouă arhitectură tehnică. Caracteristicile includ stabilizarea imaginii, capacități anti-distorsiune și reconstrucția automată a imaginii axiale pentru prelucrarea datelor în software-ul de planificare a radioterapiei.

RMN-ul poate fi interfațat cu lasere de poziționare pentru o aliniere perfectă. Software-ul dispozitivului permite crearea imaginilor de tomografie computerizată (CT), realizate din imagini RMN.

Magnetom-Sola

Magnetom Sola
Biograph Vision
Sursa: MedGadget

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s