RMN MAGNETOM Sola de la Siemens, cu Tehnologie BioMatrix

FDA (Food and Drug Administration) a aprobat RMN-ul MAGNETOM Sola 1.5 Tesla de la Siemens Healthineers, un dispozitiv care dispune de tehnologia BioMatrix a companiei, disponibilă anterior doar pe 3 scanere Tesla.

siemens-mri-new.jpg

Tehnologia BioMatrix contabilizează diferite dimensiuni ale pacienților și tipuri de corpuri, ajutând medicii să pregătească și să efectueze scanări, astfel încât rescanarile să nu fie necesare. Totodată, această tehnologie permite o utilizare a scanerului pe un număr mai mare de pacienți, reduce costurile totale și oferă o experientă mai bună pentru pacienți și tehnicieni.

Tehnologia BioMatrix se bazează pe senzori pentru a estima tipul de pacient care se află pe masă, ajutând tehnicienii să selecteze secvențele de scanare corecte, iar senzorii de respirație incorporați elimină necesitatea de a configura navigatorii cu secvențe declanșate de respirație.

O cameră din interiorul sondei permite tehnicienilor să monitorizeze pacienții în timpul scanărilor și așa-numitele „BioMatrix Tuners” combină componente hardware și software pentru a reduce denaturarea imaginilor capului, gâtului și a coloanei vertebrale.

SIEMENS Healthineers MAGNETOM Sola
Sursa: MedGadget

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s